Община Пловдив презентира социални услуги 

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:40 / 15.03.2023
1951
Община Пловдив е сред 60-те работодателски организации, включили се във форума "Ден на кариерата“, който се провежда днес в Новата сграда на ПУ "Паисий Хилендарски“. Щандът на местната администрация презентира социалните услуги, които общината предоставя.

"Община Пловдив има най-голямата мрежа от социални услуги у нас. За да я поддържаме, разчитаме и на кадрите, подготвени в специалност "Социални дейности“ в ПУ "Паисий Хилендарски“, с който успешно си сътрудничим“, заяви по време на откриването на форума зам.-кметът по спорт, младежки дейности и социални политики Георги Титюков.

Той разгледа щандовете на работодателските организации заедно с Веселина Ботева – директор на дирекция "Социална политика“ и Надя Танева - директор на дирекция "Социално подпомагане“.

Форумът е организиран от Университетски център за кариерно развитие и Студентски съвет на Пловдивски университет и ще продължи до 13.30 ч. днес. Студентите имат възможност по време на събитието да се запознаят със стажантските програми, практики, свободните работни позиции не само в дирекция "Социална политика“ към Община Пловдив, но и в секторите финанси, човешки ресурси, информационни технологии, туризъм, икономика и други.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).