ОУ "Елин Пелин" Пловдив празнува 80 годишен юбилей днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:30 / 21.04.2011
2732
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Елин Пелин":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
ОУ "Елин Пелин" ще отбележи 80-годишния си юбилей с тържествен концерт на 21 април от 10 часа във Военния клуб (бившето ДНА). Тази година в празника се включват основно възпитаниците на училището. Те вече участваха в маратон на четенето, откриха изложба на тема "Приказен герой", срещаха се с писатели и проведоха спортни състезания.
Предстои кулуминацията на празненствата. На 20 април от 12 часа в двора на ОУ "Елин Пелин" ще се проведе хепънинг, посветен на Деня на Земята. Учениците ще представят на уникално модно ревю костюми, изработени от отпадъци. Компания ще им правят донесените от децата десетки животни, които ще участват в Парад на домашните любимци.
Заключителният тържествен концерт ще се проведе на 21 април от 10 часа в залата на Военния клуб. След продължителен вътрешен кастинг специална комисия е избрала най-интересните и артистични предложения за участие в концерта. На сцената ще има рок изпълнения, театрални етюди, вокални групи и най-вече безброй детски усмивки.
Едно от най-активните училища в града ни е започнало съществуването си в малка фурна на Пещерско шосе, а днес вече е носител на множество награди. Сред тях са почетният знак на град Пловдив и орденът "Св. Св. Кирил и Методий" - ІІ степен. В "Елин Пелин" се работи и по редица програми, една от които е за деца със специални образователни потребности.
Ученици и учители галено наричат училището си Елина. За да направят всички съпричастни към дейността на любимото си училище, създават и групата в известна социлана мрежа "Ние от Елина". Там можете да разгледате снимки от извънкласните занимания на децата или да гласувате за любимата си детска рисунка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).