Няма да повярвате, че тези снимки са направени в Пловдив

Автор: Георги Василев
Коментари (5)
12:00 / 04.10.2020
54816
Снимки в твърде нетипичен за град Пловдив стил изпрати читател на Plovdiv24.bg на редакционната ни поща. Изображенията, които са по-скоро в пещерен стил, са направени в югозападното подножие на Младежкия хълм, като точната локация фотографът запазва в тайна.

По думите му, скрита от хорските очи е малка дупка в скалите, която води в загадъчна пещера. Мястото няма име и информацията за него е оскъдна. Тунелът е дълъг около 200 метра, с П-образна форма, и диаметър около 1,75 метра. Пещерата свършва с малка дупка в скалите, колкото да влизат няколко слънчеви лъчи.

По всяка вероятност тунелът е изкуствен, тъй като входът и изходът са били допълнително зазидани с тухли. В момента там има признаци на живот – при самото влизане дори има палатка и дрипи.

По стените на пещерата е било рисувано със спрей, като на места "маркировката" показва посоката и къде е краят. Забелязват се странни дупки.  По пода са били и разстилани нишки прежда.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).