Ново безумие на бензиностанция в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
20:14 / 16.10.2017
52260
Възрастен мъж от Пловдив е предмет на досъдебно производство заради безумна постъпка. Преди дни Илия Христов отишъл да зарежда газ на Околовръстното на Пловдив. Спрял на бензиностанция "Ромпетрол" и казал на момчето на напълни газ за 20 лева. Докато постъпилият преди седмица на работа в бензиностанцията Салвадоре Д. изпълнявал искането на пенсионера, той влязъл и платил на касата. 

На връщане не погледнал, че 22-годишният младеж все още не е извадил пистолета от колата и потеглил с мръсна газ. Маркучът подсякъл краката на работника, той паднал на земята и счупил три зъба. Има и фрактура на челюстта. Салвадоре Д. бил откаран в болница, а клиентът казал, че не е видял, че работникът не е приключил и не е извадил пистолета от колата му. 

По случая е образувано досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда, чака се съдебно-медицинската експертиза и друга експертиза, за да се установи какви точно травми е нанесъл възрастният мъж на младежа с безумната си постъпка, съобщи говорителят на Районна прокуратура Пловдив Атанас Илиев. 

Илия Христов няма криминални прояви досега и е с чисто съдебно минало. Прокуратурата ще прецени дали в последствие да му повдигне обвинение. Ден преди този инцидент на друга бензиностанция в Пловдив нахакана дама сътвори подобна вакханалия. На 11 октомври пловдивчанка спряла да зарежда гориво на бензиностанция на "Пещерско шосе". Тя потеглила с колата си, докато пистолетът бил още вътре във возилото. 

На виковете на работника жената спряла, излязла и се развикала, че бензинджията е виновен. Била агресивна, безсрамна и груба. Казала, че бензинджията трябвало да действа по-бързо и да не я бави, тя не била видяла, че пистолетът не е изваден. Този случай не е предаден на прокурор, всичко се е разминало само с виковете на бойната дама. Няма подаден сигнал и в полицията. 

Бензинджии обясниха, че клиентите са виновни за подобни инциденти. Те казаха, че клиентът не може да плати, докато пистолетът не бъде поставен обратно на колонката. Така е според изискванията. Много от хората обаче бързали, не им се чакало, хвърляли парите и тръгвали. Не искали касова бележка. Работник припомни как преди време заради такова бързане мъж потеглил рязко и изтръгнал една от колонките на друга газстанция. За щастие тогава никой не е бил ранен.


Източник: Блиц

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).