Нови подробности за стрелбата от Vauxhall край Пловдив от първо лице!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
09:15 / 03.10.2019
13180
С Plovdiv24.bg се свърза наша читателка, която твърди, че е прекият свидетел на стрелбата от лек автомобил, за която ви съобщихме преди два дни. Даваме й думата сега: "Здравейте! Аз съм потърпевшата. Аз се обадих на 112 да сигнализирам за непристойното поведение на двамата мъже. Надявам се съдът да се произнесе с адекватно решение по случая, тъй като се оказа,че и двамата са познайници на полицията.

Карах си от Брестник по посока Пловдив, за да заредя гориво в колата си. Както карах, видях колата, която ми е позната, защото едното момче ни дължи голяма сума пари. Присветнах 1 път с фаровете с идеята, че ще отбият колата и ще говорим как и кога ще ни се издължат и в момента, в който присвяткам с фаровете, се подаде ръка от левия прозорец на автомобила, в която имаше пистолет, от който се чу изстрел. Колата бе с десен волан. Тогава се притесних, но реших да ги изпреваря, за да мога да мина пред тяхната кола, за да не могат да избягат и да сигнализирам полицията.

При изравняването на автомобилите лицето отново извади пистолета и стреля за втори път. За наше щастие не ни уцели. Тогава спрях пред колата им, така че да няма как да бягат и веднага се обадих на 112. В момента, в който дойдоха патрулите, се появиха и всичките роднини на едното момче и започнаха да ни заплашват, но полицаите ги изгониха от другата страна на пътя, да не се месят и да не говорят, след като не са присъствали на случилото се. Страхувам се за живота си и този ма съпруга ми.

Роднините на едното момче са намерили номера на моя девер, който не знаеше нищо към момента за случката. Не се бяхме чували и в един момент, докато бях в районното, получих обаждане да ме питат какво се е случило, защото роднини на стрелеца са му звънели да заплашват, че ще но запалят къщата, докато спим. Имаме малко дете и се притесняваме много от всичко това. Надявам се съдът да вземе адекватни и навременни мерки срещу лицата и да си получат заслуженото".

Plovdiv24.bg е готов да даде думата и на отсрещната страна, ако, разбира се, тя има желание за това!

Виж коментарите (0)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).