"Нощ на сетивата" в библиотеката на ПУ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:40 / 20.05.2015
1569
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Уникална "Нощ на сетивата" организира днес библиотеката на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". От 18:00 до 22:00 часа всички посетители ще имат възможността да се включат в литературни срещи и маратон на четенето. Организаторите ще посрещнат гостите си с чаша вино, забавни игри, подаръци и музикален поздрав.

В музикалната програма са включени композиции от Ерик Клептън, Ричард Клайдерман, Александър Винитски, Стинг, Ломбардо Грийн, Фредерик Бюргмюлер, Йохан Себастиан Бах и други световноизвестни музиканти, които ще бъдат изпълнени от студентите от специалности "Джаз и поп изпълнителско изкуство", "Педагогика на обучението по музика" и "Музика" - Светлана Маринова, Иво Анохин, Живко Каратабанов, Жулиета Танева и Кристиян Манолов.

Интересни факти от историята на Пловдивския университет ще разкаже проф. дфн Никола Балабанов - ректор на висшето училище в периода 1989 - 1993 година.

Нощта на сетивата е част от националната кампания "Библионощ" и ще се проведе в библиотеката на Пловдивския университет на ул. "Цар Асен" № 24, сградата на Химическия факултет.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
В Пловдив прекъснаха преводача на Митрофанова, речта звуча само н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).