Невъобразима мръсотия до затвора в Пловдив

Автор: Диана Бикова
Коментари (2)
08:45 / 30.07.2021
4129
За невъобразима мръсотия до затвора на бул. "Александър Стамболийски" 4 алармира читателка на Plovdiv24.bg:

"Два пъти в месеца ходим на свиждане в затвора. Събираме се на една беседка, но не мога да ви опиша каква мръсотия е там. Това нещо го тъпчем, после го вкарваме вътре в затвора. В епидемия сме, а хората в затвора не са с маски, въпреки че ние сме задължително с маски. 

Под пейките в беседката - бири, бутилки, кошчето прелива. Преди два месеца сложиха голяма кръгла маса и много се зарадвахме, че има къде да си напишем билетите. Ми те я разбиха тая хубава маса, какво им пречеше? Отгоре върху балатума пък някакви работи написани, телефони... не мога да ви опиша за каква мръсотия става дума. Има голяма черница, плодовете нападали по земята, тъпчем ги, мирише... Забелязах, че имаше и малки бутилчици от алкохол, разхвърляни по земята. 

При положение, че служителите минават всеки божи ден през това място, за да влязат в корпусите, на никой не му прави впечатление каква мръсотия цари в тази беседка. Там има хора, които не работят. Толкова ли е трудно да се измете и да се изхвърли това кошче? Не се ли вижда това нещо от началници, от управа, от служители? При положение, че затворниците не работят, какъв е проблемът в неделя да се изчиства? Ние това нещо го вкарваме в администрацията и в залата за посещение! И после - епидемия! 

Затворниците на свиждане в залата идват без маски. Ако трябва ние, близките, да носим на момчетата маски. По желание не можем да им носим, защото никой не ни е казал, че имаме право. На нас ни казват, че ние задължително трябва да сме с маски и го спазваме. 

Толкова ли е трудно тази беседка да се чисти? През седмицата не знам как е, но в неделите е нещо ужасно. Сега е топло времето, отиваме към 6-6.30 ч., за да хванем първата група за свиждане от 9,00 ч. Елате да видите за какво мръсно и неприятно място става дума!".

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).