Неизвестен извършител прегази куче посред бял ден в Пловдив и офейка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
17:10 / 08.07.2015
5571
За блъснато куче сигнализират читатели на Plovdiv24.bg. Технически проблем възпрепятства публикуването на писмото с по-ранна дата:

Със сълзи на очите ви пиша, че на 26.06. около 17:15 часа загубихме нашия скъп приятел и верен другар самоедът Ери. Трагичната случка се случи на бул. "Копривщица" и улицата, излизаща от читалище "Христо Смирненски" близо до Младежкия хълм.

Кучето е блъснато от тъмносин автомобил (според очевидци  "Ланча Делта" или подобна), движещ се с висока скорост по посока Коматевския възел, доказателство за което е и дългият спирачен път. 

На мястото на инцидента имаше отломки от предната броня на колата. Човекът, прегазил кучето ни, е бил мъж, носещ оранжева тениска и веднага е потеглил.

За жалост никой от разхождащите се по алеята не е запомнил номера на автомобила. Моля някой, ако има повече информация, да ни помогне, за да си понесе отговорността, защото днес загубихме кучето си, а утре може и човешки живот да отнемат по подобен начин. 

На мястото дори има избледняла пешеходна пътека и ежедневно пресичат хора, дечица и животни, отиващи към близкия парк.

Моля, нека да помоля там да се изгради пешеходен светофар или да се измисли друго, с което да се предотвратят подобни инциденти.

На човека, сторил това на кучето ми, ще кажа само това: 

"Ако си човек и ако имаш съвест и достойнство, то си признай и разкай пред семейството ми, в противен случай живей си живота с мисълта, че не си човек, а просто един - убиец. Дано Бог да ти отреди заслуженото!".

Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).