Нашумяла депутатка от Пловдив с любопитни откровения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:00 / 26.01.2017
17154
Ана Баракова, депутатката, която стана известна още преди да влезе в парламента, призна, че политиката е взела от спокойствието й. 

"Отне ми част от личния живот, от спокойствието във връзка с провокациите, които възникнаха от самото начало", каза депутатката.

Тя се прочу с това, че влезе в парламента благодарение на феномена 13/13, породен от недостатъци в преференциалния вот.

Помолена от тогавашния си лидер Николай Бареков да напусне, тя отказа и влезе като първия независим депутат в Народното събрание.

Днес Баракова призна, че обмисля излизане от политиката: "На този етап излизам от политиката като независим народен представител, така, както съм влязла".

В равносметката си за мандата Баракова отчете въпроси към министри и участие във взимане на важни решение. А също и това, което е обещала - принципно ясна позиция. Ана Баракова не разкри в подробности с какво ще се занимава оттук нататък.

"Нека да си запазя за себе си какво ще правя оттук нататък. Имам образование, имам професия, смятам да се развивам професионално оттук - нататък", каза тя.

На въпрос дали ще се запише на трудовата борса, депутатката отвърна с въпрос: "Ами с образование вие можете ли да отидете на борса?".



Източник: dnes.bg

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).