Най-голямото международно изложение за обучение в чужбина днес е в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:14 / 01.10.2018
2387
Най-голямото международно изложение за обучение в чужбина "Световно образование" ще се проведе днес от 11,00 ч. до 18.00 часа в "Гранд хотел Пловдив“. Във форума участват елитни университети от Великобритания, Холандия, Дания, Гърция и Швейцария.

По време на изложението ще работят специализирани консултантски центрове за ранен прием за Великобритания и Холандия, които са двете най-предпочитани европейски дестинации за висше образование за 2017 г.и 2018 г..

Консултантски центрове ще разясняват условията за прием, новите специалности и възможности за висше образование в Германия, Австрия, Франция и Белгия.

Ще бъде предоставен първият по рода си в България "Кариерен навигатор“ – курс по западен образец за оценка и анализ на съответствията между желанията на ученика и възможностите му при избор на бъдеща професия и специалност.

Семинарната част ще предостави ценни съвети и насоки за кандидат-студентите като един от най-посещаваните курсове, който привлича всяка година стотици кандидатите е този за изработка на мотивационно писмо, което да гарантира прием в желания университет.

Всеки регистриран посетител ще участва и в томболата "Колелото на късмета“, в която са включени като награди ценни образователни продукти, сред които безплатна персонална подготовка на мотивационно писмо, курс "Кариерен навигатор“ и други.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).