Награждават с грамоти заслужили данъчни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:37 / 14.11.2011
1864
34-ма данъчни от Пловдив, които имат по 20 години зад гърба си стаж в НАП, ще бъдат отличени навръх професионалния празник на администрацията - 16 ноември. По случай деня на свети Матей те ще получат грамоти от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов. Награждаването им точно тази година не е случайно. Преди 20 години - с Постановление на Министерски съвет от февруари 1991-ва данъчната администрация е създадена като самостоятелна структурна единица. Няколко месеца по-късно са назначени първите данъчни служители.

Професионалният празник на приходната агенция е повод да бъдат наградени още петима служители на дирекцията в Пловдив. Те бяха избрани от колегите си чрез вътрешен конкурс за "Служители на годината" във функциите "Обслужване", "Контрол", "Събиране" и "Обжалване", и в дирекция "Средни данъкоплатци и осигурители".

Илияна Христева например изпъкна в конкурса с обработени за първите 9 месеца на тази година 2 778 данъчни и 21 020 осигурителни декларации. Елена Димитрова е сред най-натоварените инспектори със 119 приключени в срок проверки, нито една от които не е обжалвана. Кирил Минчев, който миналата година организира успешните търгове на "Ягуар" и "Ферари", отнети от длъжници на НАП, тази година проведе първия по рода си търг на право върху интелектуална собственост - търговската марка "ПФК Ботев 1912". 

Милен Трифонов - юрист от Пазарджик приоритетно подпомага правно ревизии, възложени от Прокуратурата и такива, които НАП е започнала заради съмнения за данъчни измами. Албена Дончева пък е участвала в установяването на 570 хиляди лева допълнителни приходи за бюджета след ревизии на фирми, които са средни данъкоплатци и осигурители. 

Петимата ще бъдат специално наградени от териториалния директор на НАП в Пловдив Сергей Маринов.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пейков за електромобила си: Стигам със зор от Пловдив до София, н...
Туристи оставиха близо 9 млн. лв. в Пловдив
Дъждовно и облачно ще е времето днес в Пловдив
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).