Наградиха полицаи за инициативност и професионализъм

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:26 / 04.07.2008
2347
289 служители на ОД "Полиция" - Пловдив и един колектив бяха отличени по случай празника на Министерството на вътрешните работи - 5 юли за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните задължения.

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков награди с "обявяване на благодарност" с 5 дни допълнителен отпуск Тодор Господинов и Живко Ламбрев от сектор "Пътна полиция", Костадин Баков от сектор "БОП", Мишо Бояджиев от сектор "Криминална полиция" и Илиян Томанов от Пето РПУ. Министър Миков е наградил с колективна парична награда служителите от група "Наркотици и криминален контингент" при сектор "Криминална полиция". Четирима служители на дирекцията са отличени с "обявяване на благодарност" със заповед на главния секретар Павлин Димитров, а със заповед на директора на Национална служба "Полиция" с "обявяване на благодарност" са наградени двама служители. Останалите 278 получиха "писмена похвала" от директора на ОДП-Пловдив комисар Ангел Рангелов, зам.-директора на ОДП-Пловдив комисар Валери Баненкин и от началници на подразделения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).