Наградиха четвъртокласник от Пловдив и кучето му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:42 / 17.08.2017
2545
Никола Иванов от район "Западен" е поредният късметлия, награден за това, че е регистрирал домашното си куче. Той получи множество подаръци за своя домашен любимец от кмета на района Димитър Колев. Четвъртокласникът Никола с помощта на майка си Мария е регистрирал своя домашен любимец едва преди седмица. Така той участва в кампанията на община Пловдив под надслов "Регистрирай куче и спечели награда – 2017". 

Гордият собственик на мъжки голдън ретривър на име Арчи получи вчера лично от кмета на района Димитър Колев одеяло за куче, гребен, козметика, играчка и други аксесоари, които ще са от полза на стопаните при отглеждането на домашния им любимец. Така район "Западен" вече е отличник по награди в кампанията, като до момента тук са изтеглени четирима печеливши,

Инициативата на община Пловдив "Регистрирай куче и спечели награда – 2017" е посветена на Международния ден за защита на безстопанствените животни – 4 април. Единственото условие към собствениците на кучетата, за да се включат в кампанията е животните да са идентифицирани с микрочип. Целта на инициативата е да стимулира активността на собствениците на четириноги да декларират в администрацията притежаването на куче.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).