Наглите изпълнения по бул. "Руски" продължават

Автор: Васил Динев
Коментари (23)
11:22 / 17.03.2017
11526
Наглите изпълнения на нагли шофьори по бул."Руски" в Пловдив продължават, сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Той ни изпрати видео и разказа, че само наличието на патрулка от вчера на кръстовището на бул."Руски" и ул."Преслав" спомага за намаляване на опасните противозаконни маневри там. Ето какво още написа пловдивчанинът:

Служителите на МВР и днес са там. Явно на нашите шофьори им трябват "плашила" на всеки ъгъл, за да се движат по правилата. Нито черни статистики, нито елементарен разум не може да ги накара да спазват правилата за движение. Сивата "Хонда Купе", която се вижда на видеото, се движеше на скорост с ляв мигач и дори направи лек заход да навлезе в насрещното, но явно в последния момент видя катаджиите и се отказа. 

За съжаление видеорегистраторът ми е до огледалото за обратно виждане и тази лека маневра на хондата не се вижда. И ако тук мога да кажа едно "Браво и благодаря" на полицаите, които от вчера дежурят на това място, то наглите изпълнения на "бързащи шофьори" продължават няколко десетки метра по-надолу по булеварда. 

Дори нямам думи да опиша какъв човек трябва да си, за да минеш в насрещното и да караш на скорост, че чак и да бибиткаш, когато някой друг като теб е застанал в същото това насрещно (не се чува, но камионът бибиткаше доста "напоително" на мерцедеса, който пък от своя страна също сътвори голяма глупост, като почти затапи насрещното и само това, че аз винаги държа дистанция и му оставих място да се върне, предотврати пълното затапване. 

Ако бе някой друг и този друг бе минал напред, след като мерцедесът мина в другата лента и той не можеше да се върне, сигурно пак щеше да има новини за "Голяма тапа на бул."Руски", защото често за тапите и задръстванията в Пловдив виновни са именно некоректните шофьори, които смятат, че никой друг не е важен, никой друг не бърза колкото тях и всички трябва да им направят път, да ги чакат, да им пазят място, ако решат да се върнат обратно в лентата, където са били и т.н. и т.н.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (23)

Още по темата (237):
06.12.2022 32 чинара бяха засадени по булевард "Руски"
26.01.2021 Внимавайте по булевард "Руски"
01.10.2020 Променят работния режим на светофари по "Руски"
30.09.2020 Променят работния режим на светофари по "Руски"
23.08.2020 Защо някои от светофарите по бул. "Руски" в Пловдив не работят?
03.08.2020 Преминавайте с повишено внимание по булевард "Руски"
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).