Над 160 младежи с фотографии показаха живота с и без зависимости

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:13 / 03.04.2011
1735
Зам.-кметът по младежка политика и спорт Георги Титюков и актьорът Стефан Данаилов връчиха призовете на първенците и утешителните награди на участниците във фотоконкурса "Животът не търпи лъжи", организиран от Превантивно-информационен център към Общински съвет по наркотични вещества в Пловдив. Първо място и кристален слон спечели ученичката от Математическа гимназия "Акад. Кирил Попов" Силвия Василева. На второ място се класира възпитаникът на Пловдивския филиал на Техническия университет Александър Димитров, а на трето се нареди студентът Димитър Механджийски.

"Искам от името на целия ни екип да благодаря на зам.-кмета Георги Титюков, защото в негово лице, ние доброволците от Превантивно-информационен център, имаме огромна подкрепа от страна на Община Пловдив. Дано все така с отворени обятия общината приема нашите инициативи и откликва на молбите ни", заявиха младежите, които организират фотоконкурса.

От своя страна Георги Титюков поздрави младежите за подетата инициатива и им пожела да отстояват всички трудности, които срещат в живота си. "Не опитвайте наркотици, защото за тях няма понятие като опитване, има започване!", категоричен бе той.

В инициативата участваха над 160 души на възраст между 12 и 30 години. Общият брой на получените снимки по темата за положителните и отрицателни страни на живота с и без зависимости, бе около 500 снимки, но само най-добрите 27 колажа и фотографии бяха отличени и ще останат експонирани на II-ри етаж на МОЛ Пловдив до 10.04.2011, след което ще бъдат върнати в Превантивно-информационния център.
Специални награди получиха участниците от ЕГ "Иван Вазов" и Математическата гимназия в Пловдив заради активното си участие и интерес към мероприятието.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).