Национална конференция за превенция на насилието над децата ще се проведе в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:43 / 29.10.2004
795
На 4 ноември в 11.00 ч. в парк-хотел “Санкт Петербург” ще стартира провеждащата се за първи път в България Международна конференция на тема “Модели за превенция на насилието над децата”, съобщи пресслужбата на Община Пловдив. Тя ще продължи два дена. За откриването са потвърдили участие Кати Пардю - съпруга на посланика на САЩ у нас, Карл Хамердорфер - директор на корпуса на мира, Дагмар Маджил от САЩ - изп.директор на Международна мрежа за програми за превенция на насилието над деца и младежи, Ширин Местан - председател на ДАЗД представители на организации и институции от над 15 държави.
Конференцията е организирана от зам.-кмета на Община Пловдив Константин Писков и от Ренета Венева – изпълнителен директор на Национален алианс за работа с доброволци.
Основните цели, които си поставя Конференцията, са подобряване на диалога между инснтитуциите, работещи по проблема, да представи успешни практики за превенция на насилието над младите, да презентира международни практики за справяне с насилието сред децата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева
Кметът на Пловдив със слово за 24 май
"Лаута" се пръска по шевовете, скари и чевермета на всяка крачка,...
Пъстър панаир на занаятите, Иван Звездев е специален гост


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).