На бул. "Македония" хванаха криминално проявен мъж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:42 / 09.10.2017
7035
Солидно почерпен шофьор се озова в полицейския арест в първите минути на днешния ден. В районното управление в Асеновград е задържан 35-годишен жител на село Ягодово, който в село Катуница управлявал лек автомобил "Мерцедес" с 2,50 промила алкохол. През почивните дни същите 24-часови мерки били взети спрямо други трима мъже, седнали зад воланите след значителна употреба на спиртни напитки. 

На бул. "Македония" в Пловдив 59-годишен криминално проявен от града шофирал лек автомобил "Нисан" с над 2 промила, а в Раковски 38-годишен местен водач се бил качил в лек автомобил "Форд" с 2,62 промила. В село Дълбок извор пък 23-годишен асеновградчанин предизвикал катастрофа с материални щети, след като се блъснал в електрически стълб с управлявания лек автомобил "Опел". Проверка в полицейските регистри показала, че младежът е неправоспособен, а дрегерът отчел наличието на 1,90 промила в издишания от него въздух. Срещу всички нарушители са образувани бързи производства.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).