НАП обяви обществена поръчка за оборудване на телефонните си централи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:46 / 09.05.2008
976
Национална агенция за приходите, Дирекция "Обжалване и управление на изпълнението" - Пловдив e обявила обществена поръчка за доставка на оборудване за телефонни централи за нуждите на ТД на НАП, според приложената техническа спецификация. Максималната прогнозна стойност на поръчката е 1500 лева. Крайният срок на изпълнението е до 31 декември тази година. Участниците в процедурата представят гаранция за участие в размер на 15 лева. В случай, че участникът избере гаранцията да е във вид на парична сума, последната следва да се преведе по сметка на Дирекция "ОУИ" - Пловдив, в Банка "Уникредит Булбанк" по сметка BG 36 UNCR 7527 3354 5396 34, BIC код UNCRBGSF. Участникът, определен за изпълнител, представя неотменима и безусловна гаранция за изпълнение на договора в размер на 3% от стойността на договора и покриваща срока за изпълнението му. Гаранцията се представя от изпълнителя в момента на подписване на договора и е необходима предпоставка за неговото сключване.

Изисквания към кандидатите: 1. Документ за първоначална съдебна/търговска регистрация на участника, а когато е физическо лице - документ за самоличност. 2. Удостоверение за актуална съдебна регистрация (респ. актуално удостоверение за вписване в търговския регистър, в случай че участникът е регистриран/пререгистриран по смисъла на Закона за търговския регистър (ЗТР), издадено не по-рано от 6 месеца преди датата на представяне на офертата в Дирекция "ОУИ" Пловдив. 3. Копие от документ за регистрация по БУЛСТАТ (респ. ЕИК в случай, че участникът е регистриран/пререгистриран по смисъла на ЗТР), а в случаите, в които участникът не е вписан - копие от документ за самоличност; 4. Удостоверение за регистрация по ЗДДС, в случай, че участникът е регистриран. 5. Декларация, относно обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 6. Декларация, относно обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, ал. 2, т. 2 и т. 3 от ЗОП. 7. Документ за закупена документация и документ за внесена гаранция за участие. 8. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника.

Ще бъде избрана икономически най-изгодна оферта при следните показатели: най-ниска предложена цена без ДДС за общата стойност на доставеното оборудване за телефонни централи, както и най-дълъг гаранционен срок за доставеното оборудване за телефонни централи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Знаковата сграда, която Пловдив загуби завинаги
Катя Стоилова, БСП: Повишаване на тежестта на наказанията за изос...
Ивета Балева от Starbucks Парадайз Център ще представя България н...
Риба на фурна с гарнитура докара разстройство на деца в Пловдив
Откриха много наркотици в апартамент в Кючука!
Важно съобщение за желаещите да гласуват в западната част на Плов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).