НАП - Пловдив продава на търг трактори "Ламборджини"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:57 / 04.06.2012
5730
100 квадратни метра обект, идеален за офис или магазин, пускат на търг публичните изпълнители от НАП - Смолян. Обектът е на смолянска фирма с данъчни и осигурителни задължения към бюджета, които ще бъдат погасени именно с приходите от търга.

Това, което прави мястото апетитно е, че се намира в центъра на София в близост до Лъвов мост и е ново строителство. Експертите по недвижимо имущество са го оценили на 295 хиляди лева. От следващата седмица до 18 юни кандидат-купувачите ще могат да правят огледи на обекта. Пак в същия срок, но в сградата на НАП в Смолян ще се приемат ценови предложения за закупуването му.

В отделен търг, отново публични изпълнители от Смолян, предлагат богато и атрактивно оборудване на друг длъжник от региона, включващо холови гарнитури, музикална уредба с пулт, усилвател и тонколони, хладилни витрини и шезлонги. Телеманите пък могат да наддават за два телевизора марка SAMSUNG и DVD NEO.

В Пловдив на вниманието на земеделските стопани се предлагат три броя колесни трактора "Ламборджини" и трите в много добро техническо състояние и с отличен външен вид. Машините са произведени през 2006 година, с дизелови двигатели са и с мощност 83 конски сили. Всеки от тях е оценен по 40 000 лева.

Подробностите за търговете са публикувани в интернет страницата на НАП www.nap.bg в рубриката "Продажби". Там могат да бъдат разгледани сроковете за огледи, подаване на документи и внасяне на депозит, както и координати на публичните изпълнители от НАП, отговарящи за всяка от продажбите.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).