Мъж от Пловдив влиза в затвора за измама над варненка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:43 / 31.08.2012
2147
По силата на одобрено споразумение Районният съд във Варна наложи ефективно наказание на 39-годишен мъж от Пловдив за извършена измама.

39-годишният Н.Николов призна вината си в това, че на 20 февруари тази година, с цел да набави за себе си имотна облага, възбудил и поддържал заблуждение у възрастна жена, че ще изработи изгодно ПВЦ прозорец за жилището й. Така подсъдимият причинил на пенсионерката от Варна материална вреда в размер на 50 лв. Измамата е извършена в условията на опасен рецидив.

Николов има предходна съдимост - осъждан е многократно за други престъпления от общ характер, включително и за измама. Към момента нанесената имотна щета е възстановена на пострадалата.

39-годишният Н. Николов получи наказание от 6 месеца лишаване от свобода, което следва да бъде търпяно в затвор при първоначален строг режим. Споразумението е окончателно и влиза в сила веднага.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).