Мутреса тероризира шофьорки на пътя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (121)
14:09 / 07.01.2011
18323
Читателка на Plovdiv24.bg е станала жертва на изключително неприятен инцидент днес, по-рано през деня.

Докато е шофирала със своя колежка по двулентов пловдивски булевард е забелязала, че в едната лента има чистачи, като пред тях е поставен сигнализиращ конус. Жената е преминала в другата лента, където е продължила движението си с допустимата за градски условия скорост.

В този момент, зад автомобила на нашата читателка се приближил с висока скорост джип, който свирейки и сменяйки къси и дълги светлини е притискал автомобила на жената. Наличието на чистачи в другото платно е спряло жената да се махне от лентата и тя продлжила движението си, докато подмине работниците и е преминала в другата лента. В този момент джипът я изпреварил, засякъл й пътя и набил спирачки пред нея, при което жената се блъсна леко със своя автомобил в джипа. От него изскочила бясна мутреса, която започнала да заплашва жената и парадирала с връзките си в полицията. Въпросните споменати полицаи дошли на момента и написали акт на нашата читателка.

"Не ми е за акта, но подобно поведение на шофьор и полицаи е недопустима", завърши разказа си пред Plovdiv24.bg потърпевшата.


Виж коментарите (121)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).