Мрежата съсипа колоездач заради две ситуации в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
15:21 / 03.04.2024
10358
Колоездач се оплака от лошото и агресивно поведение на няколко автомобила при предвижването си в града, видя Plovdiv24.bg във Фейсбук.

Публикуваното видео от регистратор е озаглавено "Животът на колоездача в Пловдив!" и показва две ситуации на рискови за живота и здравето на велосипедиста маневри. 

От кадрите се вижда, че колоездачът не е притеснен от действията на автомобилите, които минават на метри от самия него. Вероятно в последствие е разсъдил и осъзнал сериозността на ситуацията и е пожелал да предпази и други участници в движението.

Потребителите на социалната мрежа, сякаш не са на същото мнение като него:

"Преди 20г. Като карах колело се пазихме ние от колите и пазехме пешеходците, сега тези "байкъри" са навсякъде с предимство."

"Колоездачът може да се сърди само на себе си в случая, не сигнализира, сигурно някой трябва да хвърля боб че да разберем къде иска да ходи. Ако беше толкова ербап, можеше да мине отдясно на "хитреца" с БМВ-то и да му застане отпред."

"Тротоарът е сравнително добър, до колкото виждам, защо не кара там?"

"Пичага, те мотористите се пазят в пъти повече от тебе, а са с пъти в повече мощни.Ти някакви сигнали за завиване даваш ли? Караш без ръце, пляскайки на човека, че си е преминал успешно ли? Не виждам да си натиснал спирачка, да те е забавил. Отделно си длъжен при пресичане на кръстовище да буташ. Отделно, че БМВ-то е в лента за надясно и дава направо ще е последното нещо, което коментираме. Сменяйки лентата, вместо да пляскаш, може да я пуснеш встрани и да сигнализираш престрояване! Докато не почнат да ви глобяват Вас и огромна част от малоумните пешеходци, няма да се научите. Искате някой да ви плаща цял живот явно и да ви лежи, щото сте малоумни и нагли".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсов...
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).