Моторист без книжка катастрофира на бул. "Цар Борис ІІІ Обединител"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:45 / 19.07.2015
5485
Двама неправоспособни водачи предизвикаха катастрофи вчера. Около 11.20 часа на кръстовище между бул. "Цар Борис ІІІ Обединител" и ул. "Граф Игнатиев" в Пловдив мотоциклет "Кимко" паднал на пътното платно. В болница за оказване на спешна медицинска помощ са транспортирани мъж и жена от Белащица - непправоспособният Х.Д. /33 г./, който управлявал мотора, и 32-годишна пътничка.

Алкохолната проба на моториста е отрицателна. По първоначални данни произшествието настъпило поради движение с несъбразена скорост и загуба на контрол. 

По същите причини, около 3 часа в Стамболийски лек автомобил "Пежо" се врязал последователно в електрически стълб и бетонна ограда на частен имот.

Зад волана бил неправоспособният Г.З. /23 г./ от Йоаким Груево, който е прегледан в болница и освободен за домашно лечение. Взета му е кръвна проба за алкохол. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Славчо Атанасов: Цар Фердинанд няма място в България
Теодора Николова е момичето, пътувало на предната седалка на джип...
Този е младият шофьор, управлявал джипа по бул. "Руски"
Диджей срина "Капана фест": 22 лева за бургер и 45 за тениска
Говори жената, пристигнала на мястото на ПТП-то минути след сблъс...
Първа официална информация за двамата оцелели в ада на бул. "Руск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).