Мощна чужда фирма търси 300 служители за новия си офис в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
14:46 / 19.05.2016
48854
На 30 май от 11,00 часа TELUS International Europe ще открие новия си офис в Пловдив. Това съобщиха от компанията. Той ще бъде на адрес бул. "Асеновградско шосе" 4.

Очаква се на официалната церемония да присъстват президентът Росен Плевнелиев, кметът Иван Тотев, Джефри Пюрит - президент на компанията и други. 

Най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас Telus International Europe планира да отвори общо 500 работни места в България до края на годината.

По-голямата част от тях - около 300 ще бъдат в Пловдив, където компанията се мести в нов офис. Това стана ясно след представяне на нейните дългосрочни планове за развитие, както и на последни данни от резултатите й за изминалата година.

Telus International Europe е водещ многоезичен контактен център, доставчик на аутсорсинг на бизнес процеси и на техническо обслужване, който предоставя висококачествени услуги от 2004 г. насам.

В компанията работят над 2, 600 служители в офиси в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния) и Манчестър (Великобритания). Компанията предоставя контакт център услуги, аутсорсинг на ИТ услуги и иновативно обслужване на клиенти на повече от 35 езика.

Telus International Europe е горд член на семейството на Telus International, който е доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 20 000 служители по целия свят - включително Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините.

С над 175 милиона връзки с клиенти, обслужвани чрез телефон, чат, e-mail и социални медии в различни индустрии като телекомуникации, високи технологии, гейминг, финанси, продажби и онлайн търговия, пътувания и логистика, здравеопазване и други. TELUS International предоставя иновативно обслужване, като поставя клиента винаги на първо място чрез силата на екипната работа, комбинативното мислене и корпоративна култура.

Telus International е глобална дъщерна компания на Telus, водеща канадска телекомуникационна компания с 8,77 млрд. евро размер на годишните приходи и 14 млн. клиенти.


Виж коментарите (37)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).