Мощен дъжд над Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:06 / 18.05.2022
24188
Мощен дъжд се изсипва над Пловдив. Температурата на въздуха рязко се понижи и към 16.00 часа е 19 градуса. По този начин се сбъднаха прогнозите на синоптиците за влошаване на времето след вчерашните 30 градуса. Припомняме, че за Пловдив и областта за днес бе обявен оранжев код - за гръмотевични бури и обилни валежи, който в момента е променен на жълт.

През нощта облачността и над крайните южни райони ще се разкъса и намалее и над цялата страна ще бъде ясно. Вятърът в повечето райони ще стихне. Сутринта ще е хладно, а на места главно по западното поречие на Дунав видимостта ще е намалена от мъгла.

Утре ще бъде слънчево. Ще има временни увеличения на облачността над източната половина от страната, но ще е без валежи. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 19° и 24°, малко по-ниски по морския бряг, в София около 21°. 

В планините ще бъде слънчево, над масивите в Източна България с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Сутринта ще е сравнително студено, а през деня максималната температура на 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще духа до умерен вятър от север-североизток, който вечерта ще стихне. Максималните температури на въздуха ще са 16-19°, температурата на морската вода е 15-17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).