Момиченце става свидетел на оргиите на майка си в центъра на Пловдив!

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (0)
22:30 / 17.01.2020
106785
3-годишно момиченце ставало свидетел на неморалните действия на майка си, която си изкарвала хляба с проституция в центъра на града ни. За проблема се оплака читателка на Plovdiv24.bg, която изпрати сигнал до медията ни.

"С интерес прочетох статията, в която г-н Рогачев заявява, че усилено ще се бори с престъпността и проституцията в града ни. На думи - да, но ние - съседи от центъра на града, се борим с позната на полицията проститутка, ходим до всички инстанции и отвсякъде ни се казва, че закон за проституцията няма", е написала читателката ни.

В писмото си разказва как жрицата на любовта имала тригодишно момиченце, което денонощно присъствало на оргиите на майка си. Това карало съседите от сградата да се обаждат многократно в полицията.

"Въпросната жена непрекъснато пуска обяви с тарифата си, знае се в кой (уж нелегален) публичен дом практикува професията си и детето е денонощно с нея" написала е възмутената съседка.

Живеещите на улицата в сърцето на Пловдив са броили по колко мъже приема проститутката в дома си и според тях бройката достигала 10-15 човека на ден.

С Plovdiv24.bg по телефона се свърза и друга жена, която живее на въпросната улица и се оплака от същата проститутка, с която живеят в една сграда. Тя потвърди думите на другата ни читателка.

Наш репортер се обади в полицията, за да предаде за сигнала. Началникът на Четвърто районно управление гарантира, че ще се извърши проверка и ще се вземат незабавни мерки.

Очаквайте продължение по темата!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).