Модис България открива офис в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:17 / 16.10.2018
9291
След като обяви през юли тази година намерението си да разшири присъствието си в България, Модис разрасна бизнеса си значително през последните няколко месеца. Компанията сключи договори с нови клиента и този месец открива втори офис в страната.

Компанията избра Пловдив като стратегическо място за следващата си офис локация в България, поради големия потенциал, който града предлага и силното присъствие на университети и езикови училища.

"В града има добър бизнес климат, в който ITO и BPO секторите могат да се развиват. Изграждайки екип тук, ние можем да помогнем на високообразованите и квалифицирани млади хора да изградят не само кариера, но и по-добро бъдеще за тях“, заяви Филип Рувре, Изпълнителен Директор на Модис България.

Компанията планира да наеме софтуерни инженери, инженери техническа поддръжка и специалисти обслужване на клиенти, владеещи чужди езици. Новият офис на Модис се намира в Regus Business Center и осигурява уютно работно място и модерна офис среда, отговарящи на бизнес нуждите.

Към момента в Софийския офис на компанията работят над 1200 служителя, а ИТ аутсоурсинг доставчикът планира да наеме над 400 човека (владеещи чужди езици, софтуерни инженери, инженери техническа поддръжка и други) до средата на 2019 година. Новите служители ще имат възможност да станат част от глобален екип и да се възползват от многобройните придобивки, които компанията предлага. Сред тях са спортни карти, допълнително здравно осигуряване, зали за отдих и почивка, карти с отстъпки, както и възможности за участие в различни спортни и благотворителни инициативи.

За Модис

Модис е глобален лидер в предоставянето на професионални ИТ, инженерни и здравни решения. С повече от 20 години опит, организацията има офиси в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия.

Компанията стартира дейността си в България през 2005 г., под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco. След 13 години и множество успешни проекти, фирмата продължава да се развива под ново име - Modis.

Модис България предоставя IT Service Desk и Data Center поддръжка, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения на клиентите от цял свят.

В офиса в София работят близо 1200 човека, осигуряващи гъвкави и адаптивни решения на клиентите, позволяващи им бързо и лесно да развиват бизнеса си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).