Много пияна млада дама от Цалапица с невероятна нощна каскада на пловдивска улица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
11:44 / 13.02.2018
32792
Жена, седнала зад волана след употреба на алкохол, бе заловена в ранните часове на неделния ден в Пловдив. Около 4 часа пътни полицаи посетили сигнал за обърнат по таван лек автомобил "Мазда" на ул. "Загоре". На място било установено, че колата управлявала 31-годишна жителка на село Цалапица, чийто тест с дрегер отчел 2,38 промила. Извършителката е отведена за срок до 24 часа във Второ РУ. 

Същата вечер, към 22.30 часа, служителите на реда в Хисаря установили, че 37-годишен местен водач на лек автомобил БМВ е под въздействието на наркотици. Други двама нарушители били хванати вчера при осъществен пътен контрол от колегите им от Асеновград. В село Милево 54-годишен жител бил седнал зад волана на лек автомобил "Хонда" с концентрация на алкохол над 2 промила. Пиян, с 1,82 промила, бил и 30-годишен от Катуница, който шофирал лек автомобил "Фолксваген". По случаите са образувани полицейски производства.

Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).