Много пиян шофьор катастрофира зрелищно в Кючука

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:08 / 08.06.2015
2651
Трима пияни водачи са били заловени през почивните дни в Пловдив и областта. Двадесет минути преди полунощ в събота, край село Поповица служители от сектор "Престъпления по пътищата" спрели за проверка лек автомобил "Опел". 

Колата управлявал 24-годишният Б.М. от чирпанското село Мирово. Той бил тестван с дрегер за алкохол и техническото средство отчело 1,77 промила. 

Малко по-късно, около 1.20 часа в неделя, пътни полицаи били изпратени на сигнал за катастрофа с материални щети на бул. "Никола Вапцаров" в Пловдив. На място униформените установили, че поради движение с несъобразена скорост лек автомобил "Дайхатсу" преминал през 3 предпазни пана, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в бордюр. 

Оказало се, че шофьорът - С.В. /44 г./ от града, е седнал зад волана порядъчно почерпен - 2,33 промила. В 4 часа същия ден с подобно нарушение била засечена 20-годишната Н.Д. от Първомай.

Младата жена шофирала в споменатия град лек автомобил "Хюндай" с 1,49 промила. Тримата извършители са задържани за 24 часа и срещу тях са започнати бързи производства.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят редица правилници и наредба на Община Пловдив
Знаковата сграда, която Пловдив загуби завинаги
Катя Стоилова, БСП: Повишаване на тежестта на наказанията за изос...
Ивета Балева от Starbucks Парадайз Център ще представя България н...
Риба на фурна с гарнитура докара разстройство на деца в Пловдив
Откриха много наркотици в апартамент в Кючука!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).