Младежката организация на ГЕРБ Пловдив област проведе отчетно-изборно събрание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:22 / 19.04.2015
2013
Днес младежите от ПП ГЕРБ Пловдив област проведоха отчетно-изборно събрание. Официални гости на събитието бяха Пенчо Малинов - член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ и народният представител и областен координатор на ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров.

Той поздрави младите хора и подчерта, че събранията в ГЕРБ Пловдив област винаги са били открити и гласуванията са били честни. За това призова и сега Димитров. Той пожела младежите да гласуват с разум и да бъдат отговорни в избора си на ново ръководство, защото предстоят важни избори, а младите хора винаги са били двигателят в партията, добави още Здравко Димитров.

След това думата взе координаторът на младежите Любен Радев, който направи отчет на дейността на организацията през изминалия мандат. Специално място в него той отдели на събитията, които са се случили през годините по инициатива на младежите от ГЕРБ Пловдив област, като също уточни, че младите хора са движещата сила в ГЕРБ. Сред някои от споменатите инициативи е раздаването на Наръчник с полезна информация за това как да пътуваме в страните от Шенгенското пространство, почистващи акции на паркове и градини, залесяване, боядисване на пейки, както и инициативата за предотвратяване на телефонните измами като във всички общини от областта младите хора раздаваха листовки с основни правила.

МГЕРБ Пловдив област е създадена през 2010 година. След изказването на Любен Радев младите хора пристъпиха към номинации за ново ръководство на младежката организация. Окончателното решение кой ще застане начело на младежите в ГЕРБ Пловдив област ще вземе Изпълнителната комисия на партията.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Извънредна ситуация с високи води на река Въча край Пловдив
Шофьорка самокатастрофира на "Асеновградско шосе"
Пловдивско училище с голям успех
14 причини да гласувате с №14 за ПП-ДБ на 9 юни
Блъснатият в Пловдив от джип колоездач е със счупено ребро
Доживяхме: Пуснаха движението по "Модър - Царевец"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).