Младеж замеря гаджето с чинии, тя забърка скандално отмъщение

Автор: Георги Василев
Коментари (1)
08:40 / 29.10.2019
12003
Млад пловдивчанин си позволи да замеря приятелката си с чинии, а тя му спретна такова отмъщение, което ще му струва скъпо и ще помни цял живот, научи Plovdiv24.bg.

Младежите имали интимна връзка и живеели в общо домакинство в нает от момичето апартамент в Пловдив. По време на съвместното им съжителство отношенията им се влошили, като младежът започнал да проявява агресия към приятелката си, да я обижда, да я замеря с чинии, да вдига скандали. Освен това започнал да носи в апартамента им марихуана, която пушел пред нея.

Сутринта на 26 април между двамата отново избухнал скандал, в резултат на който момчето започнало да блъска вратите и да нарича приятелката си с грозни думи. Тя се изплашила, напуснала жилището и отишла в Първо РУ, за да разкаже какво й се е случило и да потърси помощ.

Пред униформен служител тя обяснила, че приятелят ѝ я нагрубява и обижда, както и че употребява наркотици и че по онова време в апартамента им държал в спалнята буркан с марихуана. Още същия ден в апартамента нахлули служители под пагон, придружавани от момичето. Агресорът го нямало, но униформените иззели 2,3 грама марихуана. Младежът бил намерен, арестуван и изпратен на съд.

Пред Темида той признал изцяло вината си. Тъй като наркотикът бил малко, а и извършителят бил с чисто съдебно минало, магистратите преценили, че трябва да му наложат само 1000 лева глоба. Решението подлежи на обжалване и протест пред окръжния съд.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).