Младеж раздава правосъдие в Пловдив! Потърпевша: Келеш!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:59 / 13.01.2024
8411
"Някой знае ли кой е този квартален "Робин Худ" с колело?", пита съгражданите си пловдивчанка във Фейсбук, видя Plovdiv24.bg. 

Жената твърди, че човек с колелото нанася щети на автомобили в района около Математическата гимназия от няколко дни насам.

"Цял блок сме готови да го поразходим, щом може да чупи, може и да плаща. Има и доста из квартала, които се хилят в момента, но щом приключи с нашите автомобили, ще се прехвърли и на вашите, така че бъдете солидарни да се реши проблемът в началото", допълва жената.

"Има ли значение кой е? Ти се научи къде се паркира", я съветва друг потребител. А трети пита дали камерата е легитимна ли по смисъла на законодателството в Република България.

В крайна сметка часове по-късно авторката на поста съобщи: "Келешът е хванат и предаден на полицията, докато троши още една кола!!!".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин за автобус на градския транспорт: Имах чувството че ...
Възрастна жена просълзи пловдивчани
Развръзка с пазара в пловдивския квартал "Столипиново"
Важно за пътуващите с влак от и за Пловдив
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).