Млада жена е в пловдивска болница след ПТП заради диво прасе на "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:08 / 05.11.2018
8531
Подплашено диво прасе, преминало през заградителните съоръжения на автомагистрала Тракия, налетя върху предното стъкло на лек автомобил "Опел Зафира“ и предизвика верижна катастрофа. Инцидентът е станал на снощи около 20,00 часа в района на километър 243,9 в посока от София за Бургас. Зад волана на автомобила е бил 38-годишен шофьор от Хасково, нямал никакво време за реакции, убитото животно е прелетяло над купето и паднало върху стъклото на движещо се отзад "Ауди А3“, карано от 47-годишен варненец.

Двата автомобила се се сблъскали, при удара е пострадала 34-годишна жена, която е била транспортирана до болнично заведение в Пловдив без опасност за живота. Често пътуващи по аутобана съобщават, че подобни инциденти са ставали поне три пъти през октомври на практика по цялото протежение на магистралата от отбивката за Пазарджик почти до Бургас.

Източник: Агенция Монитор

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).