Млада дама: В Пловдив е пълно с псевдошофьори! Стресирате ме, когато ми бибиткате

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
14:17 / 29.05.2023
10695
"Пловдив. От няколко месеца се запознавам с културата на шофиране тук. Всъщност по-подхожда да бъде наричана псевдокултура. Какво наблюдавам - голяма част от шофьорите по време на шофиране говорят по телефона; отнемат ти предимството в кръгово, докато си гледат в телефона; бибиткат ти в секундата, в която стане зелено и все още не си тръгнал; еднопосочни улици ли, какво е това?".

Така млада дама започва разказа си във Фейсбук за шофьорите в града под тепетата. И обяснява:

"Толкова неотложно ли е съобщението, което сте получили, че да трябва да му отговорите точно в момент, в който шофирате? Толкова ли не можете да използвате handsfree или високоговорителя, докато шофирате и водите разговор?

Когато ми бибиткате на светофара, единственото, което може да направите, е да ме стресирате и да загася колата още няколко пъти. Относно еднопосочните улици, има ли изобщо какво да се коментира? Има знаци, които трябва да се спазват, те не са там напразно. Когато шофирам по еднопосочна улица, се очаква от мен да правя път на нарушителите... На тях изобщо не им става неудобно и очакват от мен аз да направя път. Мислете, докато шофирате, а и не само тогава. Това не е противозаконно, все още.

П.С. да не коментираме и щетите, които се нанасят върху коли, които не са с регистрация РВ и са паркирали на "нечие" място".

Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).