Млад пловдивчанин бе заловен след кражба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:14 / 19.08.2015
1314
Млад пловдивчанин бе заловен след кражба вчера. Около 19.10 часа в Четвърто РУ постъпил сигнал за откраднати водопроводни части от метален гараж на ул. "Босилек", в който било проникнато с взлом.

Минути по-късно пристигналите служители на реда предприели заградителни действия и установили автора - В.О. /24 г./, с криминални прояви и осъждан. Последвало задържането му за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство. 

Половин час по-късно, в резултат на бързи действия и полицаи от Асеновград арестували извършител на кражба - 20-годишният Е.Х., който бил нахлул в таванско помещение на ул. "Славянска" и се канел да изнесе различни вещи. 

Допълнителна справка показала, че асеновградчанинът е регистриран в полицията и осъждан за подобни посегателства. Срещу него е започнато незабавно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсов...
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).