Милен сложил на видно място фалшиво удостоверение за паркиране, уж издадено от пловдивската прокуратура

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:54 / 11.01.2018
14937
Районна прокуратура-Карлово привлече като обвиняем Милен С., на 26 г., за това, че се ползвал от неистински официален документ, като от него за самото съставяне не може да се търси наказателна отговорност - престъпление по чл. 316 вр. чл. 308, ал. 1 от Наказателния кодекс и за това, че държал наркотични вещества без надлежно разрешително - престъпление по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че обвиняемият Милен С. използвал неистински документ - удостоверение за паркиране, на което бил придаден вид, че е издадено от Окръжна прокуратура-Пловдив. Обвиняемият го държал на видно място на предното стъкло на управлявания от него лек автомобил "Мерцедес". Окръжна прокуратура-Пловдив няма правомощия да издава служебен пропуск за паркиране, като посочения по-горе документ е изцяло неистински.

На 8 януари 2018 г. в Карлово при извършено претърсване в лекия автомобил е било открито и иззето високорисково наркотично вещество - кокаин. На същата дата е бил открит и иззет посоченият по-горе неистински документ. Обвиняемият Милен С. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Карлово. Разследването по случая продължава.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).