Милано ни дава ноу-хау за 150 хиляди евро

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:00 / 08.05.2008
2821
Община Милано ще предостави безплатно на пловдивската градска управа цялостно ноу-хау за създаване на система за сигурност в града. Това се разбра след подписаното днес споразумение за сътрудничество между Пловдив и Милано. То беше парафирано на церемония в общината от кметовете на двата града Славчо Атанасов и Летиция Морати. Ноу-хауто, което миланската община ни подарява, е на стойност 150 хиляди евро. Системата за сигурност, която ще бъде разработена на негова база включва, освен системата за видеонаблюдение и организацията на движението, паркирането и другите елементи на сигурността.

Споразумението, подписано днес между Славчо Атанасов и кметицата на Милано предвижда сътрудничество в областта на образованието, градската среда, инфраструктурата и сигурността. Община Пловдив и в бъдеще ще ползва миланско ноу-хау на спечелени вече от италианската община проекти, пригодено за мащабите на града.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Николай Маринов: Пловдив е като малко копие на цялата ни държава
Откриха нарушения в заповедта за уволнение на бившия шеф на полиц...
В Пловдив откриха най-силното издание на "Хемус", има какво да се...
Изтребители "МиГ-29" прелетяха с оглушителен шум ниско над Пловди...
Кметът: Новата детска ясла ще бъде преместена в А13, където има о...
През 2023 г. отбранителната ни индустрия е изнесла продукти за 64...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).