Метъл легенди идват в Пловдив за супер концерт на Античния

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:01 / 10.12.2018
3363
Accept ще излязат за пореден път пред българска публика следващата година. Те идват за един специален концерт на 18 май в Античния театър в Пловдив, който ще бъде "запечатан" за поколенията на DVD. Германците ще излязат за пореден път пред българска публика, първият беше в далечната 1993-та, след него статутът им на една от най-обичаните и очаквани метъл групи у нас е непоклатим. 

Предстоящият през пролетта концерт обещава неповторимо изживяване и заради колаборацията на рокаджиите със Симфоничния оркестър на Пловдив. Те ще представят хитови метъл парчета от творчеството си в симфоничен аранжимент, както и подбрани класически симофнии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент. 

Сред класиките, които феновете ще чуят, са "Лебедово езеро" и 40-та симфония на Моцарт, както и неостаряващите рок химни Metal Heart, Princess Of The Down, Balls To The Wall, Fast As A Shark и други.   

Билетите са на цени от 60 до 99 лева и вече са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim. Закупувайки си билет за това събитие, вие давате разрешението си да бъдете заснети, ставайки част от този концерт и DVD, поясняват от BGTSC.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).