Метадон в двора на пловдивско училище шокира родители!

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (1)
14:16 / 02.10.2019
9647
20 шишенца от метадон, подхвърлени в изоставен строеж в двора на Професионалната гимназия по машиностроене в Кючука, втрещиха родители и жители от съседните блокове, разбра репортер на Plovdiv24.bg.

Постройката, която се намира в ограждението на гимназията, хваща бурени и плаши хората от години. Около нея липсва осветление и нощно време там се събирали клошари и наркомани.

"Нашите деца ходят да си играят там, без да подозират каква опасност ги дебне. Ученици са разказали на родителите си, че там редовно ходят съмнителни хора и се дрогират. Как можем да бъдем спокойни?“, каза майка, която живее на улица "Бугариево“, пред наш репортер.

Тя обясни, че всички хора, живеещи на улицата от номер 25 до 29, се страхуват да излизат вечерно време, защото нямало дори улични лампи. След откриването на веществото, страхът у децата и местните става още по-голям.

"Разбрах преди час за случая, обадиха ми се от кметството. След извършена проверка стана ясно, че това е стар общински строеж от преди 20 години. Аз не мога да взема мерки, защото теренът не e мой“, коментира инж. Кирил Саксанов, директор на ПМГ пред екип на Plovdiv24.bg. Според него отговорност трябва да поемат от администрацията на града и да се погрижат за недовършена сграда.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).