Менда Стоянова и Атанас Ташков посетиха фирми в индустриална зона "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:25 / 23.03.2017
3502
"За нас е въпрос на морал да бъдем честни с хората и да не ги лъжем, когато търсим тяхната подкрепа. Програмата на нашата партия предлага реални решения в различните секторни политики". С тези думи кандидатът за народен представител от листата на ПП ГЕРБ в Пловдив-град Менда Стоянова се обърна към служителите на голяма фирма на територията на индустриалната зона на "Тракия". 

Тя бе категорична, че всеки български гражданин е свободен да направи своя избор според личната си съвест и убеждения. Менда Стоянова обаче предупреди хората да не вярват на празни обещания.

"Като финансист категорично Ви заявявам, че при условие, че искаме да запазим стабилността и развитието на страната, обещанията на БСП са неизпълними", каза още председателят на Парламентарната комисия по бюджет и финанси в две Народни събрания. 

Инж. Атанас Ташков подчерта, че политиката, водена от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов, стимулира бизнеса, предприемчивите и активни хора. Той посочи още, че пловдивският опит с Тракия икономическа зона е залегнал в програмата на ПП ГЕРБ. 

В отговор на поставен въпрос инж. Атанас Ташков още веднъж потвърди, че предстои пълната реконструкция на пътя Пловдив - Асеновград, за което правителството на ГЕРБ е осигурило около 24 млн. лева европейски средства. Той допълни още, че сред приоритетните проекти за региона е и Околовръстното шосе. На парламентарните избори на 26-ти март ПП ГЕРБ е с № 11 в бюлетината.

Виж коментарите (0)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).