Менда Стоянова: Политиката на ГЕРБ дава възможност за развитие на бизнеса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:08 / 17.03.2017
3704
"Политиката, която води правителството на ГЕРБ в последните години, е тази, която дава възможност за развитие на бизнеса. Политика на стабилност, на ниски, предвидими данъци, които нямаме намерение да увеличаваме, и резултатите от това са видими. Ние сме втори по ръст на брутния вътрешен продукт в Европа, безработицата е вече под 7 процента, което е изключително ниско ниво, а за Пловдив и региона е под 3 процента", заяви Менда Стоянова - кандидат за народен представител и втора в листата на ПП ГЕРБ в града под тепетата. 

Заедно с кандидат-депутата Ясен Михайлов, който е седми в листата, посетиха една от най-големите фирми за търговия с метали и производство на метални изделия в страната. Пловдив е индустриалната столица на България и е пример за успешно управление, заяви Менда Стоянова, която бе председател на Комисията по бюджет и финанси в 41-вото и 43-тото Народно събрание. 

"Вече три мандата съм народен представител от Пловдив и ви уверявам, че моята задача е да помагам на града. Освен че е индустриалният център на България, се оказа, че Пловдив е и транспортната столица на страната, защото най-много транспортни фирми има тук. Смятам, че за да продължи развитието на града, е нужна подкрепа и от централната власт. Ако вие ни подкрепите, бъдете сигурни, че ние със всички сили и средства ще работим за развитието на града", категорична бе Менда Стоянова

От своя страна Ясен Михайлов увери служителите, че вече е задействана процедурата за ремонта на пътя Пловдив - Асеновград. Предвижда се там да се изгради високоскоростен четирилентов път, който ще улесни изключително много трафика между двата града. Освен това е планирана и реконструкция на околовръстното шосе на Пловдив. 

"Подкрепете ни, за да продължи успешното развитие на Пловдив", заяви Ясен Михайлов. ПП ГЕРБ е с номер 11 в интегралната бюлетина за вота на 26-ти март.

Виж коментарите (0)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).