Мастурбиращ мъж шокира посетителите на най-оживения парк в Пловдив

Автор: Георги Василев
Коментари (23)
10:01 / 13.10.2020
58174
Пет дни в "структурно звено на МВР“ ще прекара мъж, който извърши изключително гнусна проява пред погледа на малки деца и техните родители в Цар Симеоновата градина, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Прангите щракнали около китките на нарушителя на 5 септември. Тогава той решил да се разходи и отскочил до парка. Около 20,00 часа граждани и родители, които също били там, видeли нарушителя да мастурбира в близост до езерцето с мечката и детската площадка, където играели децата им.

Уплашена от видяното, една от майките потърсила помощ от най-близко седящите на пейка двама мъже, които веднага се насочили към мястото, посочено им от нея. Приближавайки, двамата мъже също възприели мастурбиращия в близост до детската площадка мъж. Междувременно младата майка се обадила на 112 и съобщила за случая.

Пристигнали двама служители на Второ РУ. Те били посрещнати от гражданите, които им посочили отдалечаващия се нарушител. Той бил настигнат от полицаите, които установили, че не носи в себе си документ за самоличност и го отвели в Районното управление за изясняване на случая. Там получил и акт за дребно хулиганство.

По-късно бил изправен пред съда. Магистратите преценили, че безспорно действията му са станали достояние на значителен брой граждани най-вече деца, майки и възрастни хора, присъстващи по това време в района на детската площадка в Цар Симеоновата градина, предизвиквайки реакция на възмущение и дори страх.

Отчитайки правилно както данните за личността на нарушителя, така и обществената опасност на конкретно извършеното нарушение, съдът му наложи наказание задържане в "структурно звено на МВР“ за срок от 5 денонощия.

Виж коментарите (23)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).