Масови арести при специализирана полицейска операция в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
11:16 / 18.02.2017
31361
Няколко души са задържани с наркотици при специализирана полицейска операция, проведена от служители на Второ РУ в Пловдив. В четвъртък по обяд в района на Младежки хълм били проверени два леки автомобила от марката "Ауди". От 25-годишен пловдивчанин, пътник в едната от колите, са иззети 0.506 грама марихуана, а 0.674 грама от наркотика били намерени у водача на другия автомобил, 24-годишен от Варна. 

По същото време на кръстовище между бул. "Шести септември" и ул. "Св. Валентин" криминалистите засекли 26-годишен мъж от града, с полицейска регистрация и присъда за наркотици. Установено било, че той носи в себе си 5 топчета и цигара с марихуана с общо тегло 1.707 грама. Тримата извършители са отведени за 24 часа в районното управление, а впоследствие мярката на 26-годишния е удължена на 72 часа. 

Пак в четвъртък за притежание на наркотици в полицейския арест попаднали 34-годишен пловдивчанин и 35-годишна жителка на Чепеларе. При обиск на мъжа полицаи от Пето РУ иззели пакетче с хероин, а служителите на реда в Асеновград установили, че жената държи в дамската си чанта над 2,5 грама марихуана. 

Ден по-рано около 3 грама от същия наркотик били открити у 32-годишен мъж от областния град, засечен от екип на Четвърто РУ на ул. "Отец Паисий". Образувани са шест бързи производства, материалите са внесени в районната прокуратура.

Виж коментарите (19)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).