Майка и син паднаха в студената вода на Гребната в опит да спасят кучето си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:54 / 16.12.2020
104065
"Здравейте на всички! Искам да разкажа какво ми се случи днес и да се извиня на който не е приятно. Живея в София и днес реших да се разходя следобеда в Пловдив до Гребната база с моя лабрадор на 1 годинка и майка ми". Така започна поста си вчера във Фейсбук потребител на социалната мрежа. И добавя:

"След като пристигнахме, реших да го пусна да потича на воля. Да грешка е, но тази порода са много социални и лоялни кучета. Той скочи в канала и започна да се опитва да излезе, но неуспешно. След като видях случващото се, втурнах се да му помогна, но въобще не се съобразих, че ще се хлъзна и аз, а майка ми, която знае, че аз не мога много да плувам, се втурна след мен.

Двамата се хлъзнахме в студената вода и мъчейки се да се покатерим, не можехме да се доберем до повърхността от тинята по стената на водоема. Тогава се събраха хора и с помощта на един смел господин, който скочи и ни помогна, подавайки ми клон, а след това дърпайки майка ми, се покатерихме нагоре.

Ако този господин чете тези думи тук, искам да му изкажа своите искрени благодарности от мен и майка ми. Защото в цялата суматоха не успях да му кажа, че без него не знаех как щяха да завършат нещата, защото бяхме като в капан!

Искам да благодаря на тълпата народ, включили се да ни помогнат. Доказаха преди всичко, че сме хора и си помагаме в такива ситуации. Моментално след като се качихме, дойдоха екипи на "Пожарна безопасност и защита на населението". Които действаха моментално и динамично!

Това, с което бих завършил, е бъдете на първо място здрави, ценете всеки един миг от живота си, помагайте на хора в беда и ще бъдем още по-добро място за живеене!"

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).