ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Майка и дете унижени в паспортна служба в Пловдив
Автор: Диана Бикова 09:32 / 09.08.2022Коментари (2)14380
©
"Отвратена съм от отношението на две служителки в паспортната служба на ул. "Волга" към мен и дъщеря ми, която е със Синдром на Даун. Не заслужаваме такова отношение, мястото им не е там, трябва да се вземат мерки" - това заяви читателка на Plovdiv24.bg. Ето разказа й за преживяното унижение в институцията:

"Здравейте, уважаема редакция!

Казвам се Живка Николова и живея в Пловдив. На 24.06.2022 г. исках да получа личната карта на дъщеря ми във II РПУ. Детето ми е със Синдром на Даун, затова подадох личната си карта на служителката, от която трябваше да получа документа на моето дете. Тя грубо я дръпна от ръката ми, като че ли иска да ми отнесе пръстите. И се започна...

Помолих я да повтори това, което ми каза, тъй като не я чух добре. При тези мои думи тя, крещейки, ми препоръча да си сложа слухов апарат. Най-възпитано й казах, че не желая да ми повишава тон. Тогава се намеси и колежката й, която прави снимки.

За моя голяма изненада и двете ми зададоха въпроса "Защо се държа неуважително към тях"? В следващия момент служителката от гишето до вратата се обърна към колежката си, държейки личната карта на дъщеря ми и й каза: "Ами то затова детето й е с увреждания". За да задоволи бездушието си, ме гледаше ехидно в очите, сякаш, за да види колко ме е заболяло от казаното.

Интелигентният човек знае, че тези деца не са болни, но един елементарен невежа няма откъде да го знае. Простотията почивен ден няма!"

Нашата читателка разказа още, че когато подавала документите за дъщеря си, същата служителка се развикала на глухонеми посетители и тяхна приятелка. "На 72 години съм, това момиченце може да ми бъде внучка. Не може да се отнасят така с хората. Възмутена съм! Не знам дали е имало последствия след публикацията от предишното оплакване.

Искам да пуснете моята история така, както съм я описала, за да стигне по повече хора и тези две служителки да бъдат наказани за поведението им! - категорично е г-жа Николова.


Още по темата: общо новини по темата: 5
18.10.2022 »
06.08.2022 »
30.07.2022 »
27.07.2022 »
26.07.2022 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре де колко сигнала трябва да се получат за да се вземат адекватни действия.Всички знаят в такива държавни структури работят калинки и протежета на власимащи.Аз също съм потърпевш от арогантното им отношение при смяна на документи живея в този район ,особенно от една много татуирана госпожа която ме връша 3 пъти да се редя на опашка заради дребни грешки при попълване на заявленията и която няма нужния манталитет за работа с хора даже си позволява да крещи и разбира се успя да ми вдигне кръвното надявам се след 10 години ако съм жив разбира се при следваща смяна да не я срещам.
0
 
 
Тия на Волга са пълни идиоти - много нагло се държат, когато срещу тях има жени и деца, обаче като отида аз и им кажа две приказки много бързо млъкват. Ако ви се случи пак подобно нещо извикайте началниците им и входирайте писмено оплакване. Има начин да си търсите правата с добър адвокат. Ако някой каже подобно нещо за детето ми ще му взема всичко - дори и залъка от устата ! Търсете си правата, не оставяйте НИКОГА идиотите да вземат превес ! Те са такива и са там, защото не са наказани - накажете ги, бъдете промяната.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: