Магазин "Зора" е най-новото попълнение на новооткрития G Center Plovdiv

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:59 / 21.12.2018
17238
Любимият на няколко поколения комик Димитър Туджаров – Шкумбата обяви тържествено отварянето на най-новия търговски център в града на тепетата - G Center Plovdiv.

Лентата на новооткрития търговски център прерязаха изпълнителният директор Йони Мичави, Елена Рангочева, маркетинг мениджър за България и управителят на търговския център инж. Димитър Стойчев. Заедно с официалното откриване на търговския център със специални промоции врати отвори и магазин "Зора“, един от обектите на територията на G Center Plovdiv.

Изключително щастливи сме, че реализирахме този проект и вярваме, че G Center Plovdiv ще стане любимо място на много пловдивчани, предоставяйки възможността да намерят на едно място всичко необходимо в ежедневието им, заяви Йони Мичави.

Търговският център се намира на бул. България 115А и на площ от 6400 кв. м събира на едно място водещи компании на българския и чуждестранен пазар – от хранителния гигант Лидл, веригата дрогерии dm и Аптека Ceiba, до всичко за дома и техниката в Зора, Carpetmax, JYSK, Porta Doors и Bauzentrum. Освен голямото разнообразие от стоки на разположение на посетителите на новия G Center Plovdiv e и паркингът с 277 паркоместа.

За настроението на посетителите на търговския център се погрижи и очарователната финалистка от X Factor и победителка от шоуто "Като две капки вода“ Михаела Маринова.       

"Г-България" ЕАД е част от израелската Газит Глоуб – водеща компания за изграждане и управление на търговски центрове в САЩ, Канада, Бразилия, Европа и Израел, с повече от 2,5 млн. кв. м. търговски площи. Г-България ЕАД присъства у нас от 2006 г., като закупува имоти със стратегически локации с цел изграждане на търговски центрове и тяхното управление.

Виж коментарите (0)

Още по темата (16):
18.11.2017 Войната на хипермаркетите в Пловдив превзе още един район
11.07.2017 Отварят нови големи магазини в Пловдив на мястото на преместен огромен хипермаркет!
05.01.2011 Липсват тоалетни за клиенти в Лидъл
04.01.2011 В Била мамят с цените и продават стоки с изтекъл срок на годност
12.12.2010 Откриха "Пени", евтини банани няма и хора няма
07.12.2010 Лидъл се превърна в опоскан квартален магазин
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).