Магазин CCC ни цака с кофти обувки и малка гаранция

Автор: Мариана Панчева
Коментари (54)
09:20 / 26.07.2017
103164
Недоволна пловдивчанка изпрати оплакване до редакцията на Plovdiv24.bg относно магазин в мол Марково тепе. Ето какво написа жената: "В България заслужихме да имаме хубави, луксозно обзаведени магазини, но скоро няма да заслужим качество на предлаганите стоки и услуги в тях. На 16-ти май тази година си купих летни сандали от магазин ССС в мол "Марково тепе". Изглеждаха добре изработени, здраво зашити и страшно удобни и струваха 39.90 лв. Два месеца и три дни по-късно, посягайки да ги извадя от шкафа, за да ги обуя, установих, че вече не могат да се носят - подметката им беше дълбоко разцепена на две.

Още в обедната почивка отидох до магазина и попитах колко време трае гаранцията на предлаганите обувки. Млад господин и млада дама зад касите ми отговориха, че гаранцията е два месеца с представяне на запазена касова бележка. Естествено, че пазех касовата бележка, но уви - един поглед на продавача беше достатъчен, за да заяви, че сандалите вече не са в гаранция и те не могат да направят нищо за мен - бяха минали два-три дни от изтичането й. 

Попитах дали мога да разговарям с мениджъра, за да обясня, че става дума за разминаване с броени дни. Отговориха ми, че управителят на магазина е в отпуск. Няма да коментирам усмивките и коментарите на продавачите. Те нямат вина за фирмената политика на своите работодатели. Стана ми ясно, че няма да получа никаква компенсация за зле похарчените си пари. Въпреки това не смятам за нормално да изхвърля на боклука продукт, закупен само преди два месеца, който за цената, на която се предлагаше, би трябвало да издържи поне един цял сезон.

Затова първо написах писмо-оплакване до посочения в уеб страницата на фирмата електронен адрес за рекламации, а после пиша тук - нека потенциалните потребители на магазин ССС бъдат предупредени - обувките, които си купуват оттам, са произведени, за да издържат точно толкова, колкото е гаранцията им - два месеца. Най-добре не ги купувайте. Прилагам снимки."

Наш репортер се свърза с управителя на ССС - Виолина Васева. По думите й действително не е била на работа и не е запозната със случая, тъй като служителите не са я информирали за проблема. 

Тя обаче бе категорична, че към онзи момент заради отсъствието й (т.е. отсъствието на управителя) колегите й не са могли да направят нищо. Сега прикани клиентката да дойде до магазина отново, носейки със себе си касовата бележка и обувките. 

Дефектът ще бъде преценен на място и по преценка стоката ще бъде заменена, ако пък жената пожелае, ще й бъдат върнати парите. Управителката поясни още, че според Закона за защита на потребителите има гаранция до две години за производствени дефекти.

Припомняме, че това не е първия случай на недоволен клиент на магазин в мол "Марково тепе": Пловдивчанин посети "Триумф" в мола, прибра се и остана неприятно изненадан . Самият мол също макар и отворен преди по-малко от 10 месеца, вече неколкократно влиза в новините:

Табела надвисна над изхода на мол "Марково тепе"

Проблем с фасадата на мол "Марково тепе", сложиха обезопасителни ленти!

Ексклузивно: Циганин воайорства малки момиченца в тоалетните на мол "Марково тепе"!



Изпращайте ни и вашите сигнали за нередности на novini@plovdiv24.bg, както и директно от тук: Изпратете новина

Виж коментарите (54)

Още по темата (75):
22.09.2022 Пловдивчанка: Обърнете посоката на турбуленция на това кръстовище или сложете пешеходен светофар
10.01.2022 Клиент отвратен от тоалетни в пловдивски мол: Кошмар!
17.09.2017 Камера засне кошмарния инцидент с момиченце в пловдивски мол
15.09.2017 Кошмарен инцидент с малко момиченце в мол "Марково тепе"!
28.08.2017 Опразниха най-новия пловдивски мол, изкараха навън всички служители и посетители
17.08.2017 Пловдивчанин купи скъсани обувки за 125 лева! Какви са правата му?
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).