Лют спор заради билборда с лесбийките, лагерите разделени на две!

Автор: Васил Динев
Коментари (8)
15:21 / 15.12.2018
8540
Материалът, който Plovdiv24.bg публикува вчера "Поставиха билборд с лесбийки на оживен булевард в Пловдив!", предизвика множество коментари и реакции. Едни читатели изказаха възмущението си от поставянето на въпросните билбордове в града ни, докато други не видяха нищо нередно в тях и призоваха за по-либерално възприемане на нещата. Ето и част от коментарите под статията:

1. "Като гледам как моментално се почват споровете, си мисля, че поставянето на такава тема на билборда е по-дълбоко замислена. Защото първо трябва да се запитаме кой може да е платил?! Второ да го свържем с това, че русофилите и т.н. "патриоти" залагат точно на тая тема да печелят електорат, като насаждат виждането, че Западът е развратен. Тогава кой има пари и кой интерес от разпалване на такъв спор! Нека сами си отговорим!"

2. "Има една популярна мисъл на Джордж Оруел, която е доста перифразирана, но в същността си казва, че най-голямата ценност на демокрацията е свободата да можеш да кажеш това, което другите не искат да чуят. Европейска столица на културата ли ще бъдем, или Балканска столица на културата?"

3. "Възмутителното е, че сред нас живеят дебили, които имат мислене от Средновековието и на които пипето им е толкова малко, че не схващат, че гей не се става, а се раждаш такъв!"

4. "Ей, аман от 'моралисти'... значи две човешки същества да се държат за ръка или да се прегърнат е деградация и национален проблем, но нямате нищо против да гледате пр*ститутки всяка вечер по "Биг Брадър", нямате против да се трепете като животни по кръстовища заради едното засичане, нямате против да ви облъчват с религии, докато същите тези хора изнасилват деца и си купуват мерцедеси за по 200 бона... смешни, тесногръди дребни душици".

5. "Тотална деградация на обществото по целия свят - целта е унищожаване на половете и лесна манипулация във всеки аспект - всичко това добре замаскирано с човешки права и свободи(я)".

Виж коментарите (8)

Още по темата (4):
17.12.2018 Истината за гей и лесбийските билбордове в Пловдив и страната
14.12.2018 Поставиха билборд с лесбийки на оживен булевард в Пловдив!
27.04.2009 Комисия ще преценява моралността на рекламни билбордове
08.04.2009 Спешно махат предизвикателен билборд
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).