Личкана пали свещи, че е оживял снощи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:11 / 03.10.2016
34687
Известният в града под тепетата Ангел Личканов - Личкана трябва да лежи най-малко 15 дни в болница след адско меле снощи на пътя Асеновград - Пловдив. Личкана е с ударена глава и много силно натъртване в областта на кръста. Изпитва адска болка, но няма счупвания.

Проверка на място в болницата установи, че Личкана лежи във ВИП стая. При него е настанено 12-годишно ромче, което е оперирано от апендицит. Въпреки че сам плаща ВИП стаята, бизнесменът се е съгласил при него да е настанено детето, защото няма места в другите стаи.

"Дъщеря ми и жена ми палиха сутринта свещи, че съм оцелял в тази адска катастрофа. В момента, в който изляза от болницата, лично ще отида в Бачковския манастир, за да запаля и аз свещ и да благодаря на Господ и Богородица. Всичко, което стана вчера, бе плод на нелепа случайност. Категорично изключвам станалото да е опит за покушение над мен", коментира Личкана.

Вчера на пътя Асеновград - Пловдив от селски път излязъл бързодвижещ се автомобил. За да избегне сблъсъка, Личкана е завил рязко вдясно и се е преобърнал няколко пъти по таван.

Ако имаше удар, щеше да има и жертви. Той е известен в Пловдив с връзките си с ъндърграунда някога, когато името му се спрягаше като наместник в града под тепетата на покойните босове на ВИС-2 Георги и Васил Илиеви.



Източник: Блиц

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Помощникът на Николай Пловдивски с голям шанс да стане сливенски ...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).