Късметът се усмихна на пловдивчанка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:24 / 19.01.2018
7290
Трета награда за един месец връчва териториална дирекция на НАП Пловдив от лотарията с касови бележки. От 5,2 мил. регистрирани касови бележки в цялата страна първата месечна награда от 2000 лв. бе спечелена от Снежина Донева от Пловдив. Тя участва активно във второто издание на играта и поощрява за участие своите близки и познати. Цветанка Лазарова от Панагюрище е първият седмичен победител, спечелил игрова конзола с две безплатни игри. До първото теглене тя е регистрирала 182 касови бележки, а печелившата е на стойност 7.90 лв. Тя е от активните участници и в първия сезон на лотарията.

Антония Гочева от Стара Загора грабна втората игрова конзола в Лотарията. Тя научава за играта от приятели и се включва на шега, но след спечелването на наградата, всички от семейството се включват активно в запазването на касовите бележки от покупките си. За участие във втората част на популярната игра на данъчните, пловдивчани са регистрирали 415 хил. фискални бонове на обща стойност 7 млн. и 770 хил. лв. Близо 24 585 от бележките са от ПОС терминал. Средно всеки потребител в лотарията се е отчел в играта с по 137 касови бележки. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).